Mrs. Owner

When someone trying to bring you down when you want to be a better muslim , just say .. You are a test that Allah has sent to me :)

People palingg spotting!

Saturday, 17 August 2013

beraya di maktab pula


assalamualaikum and selamat sejahtera kpd semua blogger2 . hmm , actually saya ingin juga lah menaip buat kali terakhir sebelum berangkat ke parit esok . hahaha . *mcm jauh sgt jee . 

kalau saya , berlainan sdikit lah dgn blogger2 lain kerana saya pasti semua sdg menghupdate gmbr2 raya . tetapi amalah tidak wajar saya tidak ada gmbr pun pda hari raya . taktahu lah kenapa malas sgt nak ambik gmbr. beraya sakan sgt kot smpai terlupa snap or selca and whatsover mnda girl suka buat . ah , sadis . baju raya warna turquiose . entah lah mengapa ttbe tahun ni suka ssgt warna tuu . maybe sebab warna maktab kot . hahah . semangat sgt akuu ni . 

hmm , lepas ni , kitorg ade pulk smbutan hari aildikfitri di maktab . saya pasti ianya akn disambut meriah kerana bersama2 roomate , homeroom , classmate and guru2 . it will absolutely the best moment for me. ahaks! and antara event2 yg ada pada semeser 2 ini adalah hari raya , ladies night , hari kemerdekaan , minggu aktiviti , festival muzik tradisional di baling, kedah , unga . hmm , banyak sangatt , kitorg akan tersangatlah busy pada sem2 ini terutamanya sebab kitorg nak dekat SPM dahh . takk , I mean tahun depan , maybe for preparation . takde reha punya lah 

nad dpt bygkan hidup tk tentu arah sem 2 nih . hehehe . mesti tak terurus . tah2 , wktu pnp pun tersengguk - sengguk ngantuk sangat . hmm , tapi nad pasti di sebalik kesibukan nanti , pasti ia meninggalkan kenangan yg akan melekat di minda dan menjadi kenangan manis dlm hidup kitaa . 

hmm , nad jugak tak rugi dapat roomate yg dri negeri sama tapi cuma nama tempat je lain . seperti orang bota , kdg2 diorg ada ckp bahasa yg nad tktaw hmm and dri situ  kita boleh pelajari bahasa 'asing' baruu . ek? tahla , bahasa kat parit jugak lain sangat sebab diorg ckp mcm deme , kome , meke . hurr, quibmate nad org situ2 gaklah first time tu dia ckp gn nad , kome . pastu nad tanya lah mnde tu? rupa-rupanya awak/kau/hg . tapi nad ckp mcm lebih kpd utara n like kedahan sikit kan . so agak kasar tak sesuai budak ckp dgn org keyell sebab diorg ckp kau , aku .tbe mai aku ckp hg . perghh , lain beza benar . 

anyway , rasanya byk keja lagi nak buat , nak pack brang and others lah . hw pun bru je siap . haih , penat , dri subuh tdi sampai lah mlm ni non stop buat buku skrap tuu . apa2 je lahh . k lah , rasanya tu je nak diluahkan . nanty nad taktaw lah pulak bila zaman pulak boleh berblog . k , till here . daaaa.
assalamualaikum . 


1 comment:

  1. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete

hye awaakkk. jangan malu jangan segan nak tgglkan coment yah . trime kashii .